Menjünk le délre!

vagy északra? nu, utazunk az tuti :-) Ez egy utinaplo a deli felteken valo csavargasrol es van egy kulon fotogaleriank: http://www.flickr.com/photos/7773759@N02/

szombat, június 16

Lima

Több dolog is van a levegőben. Először is itt ez az undok garúa. A tengeri köd áprilistól decemberig szinte teljesen láthatatlanná teszi az eget. Egy szép fehér réteg borítja be a teljes várost és majd 10 millió lakosát. Gondolom a helyieknek London már a megváltás kategória. Aztán itt van még, hogy kajaügyileg azért annyira nem toppos, nincs egy tisztességes jugo, a vega Petracsek igazi aliennnek számit, ráadásul trip vége feeling is van. Amúgy minden király. Láttunk diszes őrségváltást az elnöki palota előtt, meg Shrek 3-at spanyolul, voltunk a helyi topmúzeumban, a South American Explorers Clubban, meg templomokban és puccos városrészekben.
Szóval a csodálkozási görbe Bolívia után erősen hanyatlani kezdett, de az elmúlt két napban már inkább nulla felé konvergál. Hogy mi jöhet még ezután? Hát elkezd emelkedni, velünk együtt, tizenpárezer lábra. Holnap repülünk Madridba.

Basicly since we arrived in Peru something has changed. Course there are beautiful sights here and Machu Picchu is amazing but after the highlights of Bolivia this country did not give us so much. All of these strange feelings are culminating here in Lima where the garua fog gives a white coating to the whole city and its nearly 10 million habitants. No sun, no good jugo and the food is also a poor show. On top of that we have a feeling of the end of the trip. Anyways, tomorrow we fly to Madrid.

5 Comments:

Megjegyzés küldése

<< Home