Menjünk le délre!

vagy északra? nu, utazunk az tuti :-) Ez egy utinaplo a deli felteken valo csavargasrol es van egy kulon fotogaleriank: http://www.flickr.com/photos/7773759@N02/

vasárnap, június 24

Finish

38 óra, ennyi idő alatt értünk haza, pontosabban a 22-es kilométerkőnél lévő MOL kúthoz, ahol sikerült kidobatnunk magunkat az Aradra tartó buszról. Mivel elég korán léptük át a határt, nem hívtunk fel senkit, hogy szedjenek össze minket - helyette a stoppolás és bulizás opciót választottuk. Elsőre a Kultit kóstoltuk meg, de rocker buli volt és a hátizsákjainkra is furán néztek, a Nemzetiben agyonhirdetett imago mundi is szimplán meghalt mire odaértünk - igaz alig múlt kettő, de már csak páran söröztek a lépcsőkön - a Mokkában pedig félő volt, hogy azt gondolják benéztük a Sziget dátumát. Nem maradt más hátra, elmentünk kajálni a Szerájba.

After the 38 hours ride we managed to get off at a gas station 22km before Budapest. It was still early so we decided not to call anyone but hitch to the city and pop in to a party. It was Museums Night, so there must be something - we thought. The result was quite sad. In one of our favourite place a rock party was going on and they were looking strange at our backpacks, the party in the National Museum has already finished. But we got some nice kebab at our night stamping ground.

11 Comments:

Megjegyzés küldése

<< Home