Menjünk le délre!

vagy északra? nu, utazunk az tuti :-) Ez egy utinaplo a deli felteken valo csavargasrol es van egy kulon fotogaleriank: http://www.flickr.com/photos/7773759@N02/

hétfő, március 12

Wanaka - Queenstown

A reggel ugyanolyan volt, mint az este. Szakadó eso, 25mm óránként, folyamatosan, egész éjjel, egész nap.Túrázás lelove, maradt a fedél alatti tevékenység. Nyomtunk kis tóparti pikniket, kocsiban, megnéztuk az Earth from above cimu kiállítást - kocsiból. Yann Arthus Bertrand képeit legutóbb Párizsban láttuk a Bois de Boulogne-ban, most pedig itt Wanakában futottunk bele ismét. Még mindig gyönyöruek a fotók.Aztán irány a "Puzzling World", amolyan csodák palotája, tele mindenféle vicces termekkel, hologramokkal és persze gyuruk ura szoba is volt. A lányok még eltöltöttek egy kis idot a labirintusban, mindegyik megtalálta a kijáratot, végül :)
Queenstownban napsütés, ideális bakancs vásárláshoz - amit megint bebuktunk. Van egy olyan feelingem, hogy a bakancs projekt bukó - vegül is csak 3 hónapja probálunk venni valami tisztességes darabot. Megint taliztunk a Minnesota teammel, ugyanabban a hostelben szálltunk meg - nem véletlenül.Volt meg nagy bevásárlási projektünk, lévén a következo három napot a semmi közepén készülünk eltölteni - ott meg bármit veszel, lehúznak amennyire csak lehet. Minden szép minden jó, rengeteg kajánk van, és akkor este nyolckor Petra (ki más?) beletörte az egyetlen kocsikulcsot a zárba. Király! Álltunk a szupermarketnél és néztunk egymásra bután. Kulcs a kézben, két darabban (ami óriási mázli). Semmi gond, azonnal megcsinálják, kijön a mobil kulcsmásoló, 100 dolcsi és már mehetünk is. Helyette hívtunk segítséget, átpakoltuk az összes kaját Drew kocsijába, kocsi marad a parkolóban. Reggel 8 irány a mezei kulcsmásoló, kemény 12 dolcsi és van két új kulcsunk. Bazi nagy mázli.