Menjünk le délre!

vagy északra? nu, utazunk az tuti :-) Ez egy utinaplo a deli felteken valo csavargasrol es van egy kulon fotogaleriank: http://www.flickr.com/photos/7773759@N02/

hétfő, április 9

Sucre

SucreRendezett egyetemi varos a volgyben, a belvarosban feher hazak es rengeteg templom. Kicsit europai feeling, kavehazi kultura, jo ettermek. Ket napig leginkabb pihiztunk a varosban. Aztan kimereszkedtunk a het vizeseshez, de az off-the-beaten track avagy csakazert-sem-fizetunk-be-turakra most visszautott, mert vagy 4 orat gyalogoltunk a napon es a folyoban meg alig volt viz, nemhogy vizeses. Ha viszont lehuztak volna 35 dolcsival egy ilyen turan, biztos idegbajt kaptunk volna. Arra nagyon jo volt ez a ket nap, hogy kicsit kipihentuk magunkat es feltoltodtunk finom izekkel, hala a helyi csokinak es a piaci gyumolcsturmixoknak. Leleptunk Cochabambaba.

Nicely orgnized city in a valley with a tradition of only white houses in the city centre. A bit european with lots of cafes and good restaurants. We spent two days mostly relaxing and enjoying the facilities, including very good local chocholates and fruit shakes.
Then head off the beaten track to the "seven waterfalls" but after 4 hours walking we could hardly find a creek. So we left for Cochabamba :)