Menjünk le délre!

vagy északra? nu, utazunk az tuti :-) Ez egy utinaplo a deli felteken valo csavargasrol es van egy kulon fotogaleriank: http://www.flickr.com/photos/7773759@N02/

csütörtök, április 5

Altalanos

Mivel tobbnyire senki (vagy alig) reagal azokra a postokra amik arrol szolnak, hogy miket csinalunk - kicsit olyan mintha monologot irnank sajat magunknak (par ev mulva tuti jo lesz visszaolvasni), (es ezen most meg rontok is azzal, hogy egy a kivantnal hosszabb mondatot vetek ide es el fogjatok veszteni a fonalat), gondoltam irok egy kicsit arrol, ami minden bizonnyal foglalkoztatja a tisztelt olvaso kozonseget, csak nem merik/tudjak/akarjak/tul bonyolult/meg a klaviatura/blabla megkerdezni. Szoval akkor most irok magunkrol, meg arrol hogy mi van velunk, mert tudom, hogy ez foglalkoztat titeket.
Jol vagyunk baszki :)
Ja, igen, fontos meg hogy lett egy herpeszem, ami elegge idegesit, valszeg mert meg sohasem volt, es ennek egyenes kovetkezmenye, hogy egy ideig nem lesznek kozelik rolam.

5 Comments:

  • At 03:15, Anonymous Névtelen said…

    Nem tudom ki hogy van vele de en kovetem az esemenyeket.Jo olvasni hogy milyen szep helyeken jartok es hogy jol vagytok.Csak igy tovabb.A herpesz meg azt mondjak azert alakul ki mert valami jol esett.Meselj te szivtipro:))))
    Fradika

     
  • At 03:26, Anonymous Névtelen said…

    proba

     
  • At 03:28, Anonymous Névtelen said…

    Ejjel veled almodtam,hogy hazaugrottal aztan mesz vissza.Most gyorsan beneztem a blogba,de hal'Istennek semmi baj,(csak az a buta herpesz..)

     
  • At 04:31, Anonymous Névtelen said…

    rajta vagyunk a fonalon bro

    a közeli nem a herpeszen múlik ;o)

    Matyi

     
  • At 02:46, Anonymous Névtelen said…

    kovetem az esemnyeket folyamatosan
    Marcsi

     

Megjegyzés küldése

<< Home