Menjünk le délre!

vagy északra? nu, utazunk az tuti :-) Ez egy utinaplo a deli felteken valo csavargasrol es van egy kulon fotogaleriank: http://www.flickr.com/photos/7773759@N02/

kedd, február 20

Támogatókat keresünk!

ez a logo helye :)Ahogy Erich is írta, már csak 6 hét van hátra és irány Latin-Amerika! Most gozerovel tervezünk és dolgozunk. Ott már csak önkéntes munkára lesz lehetoségünk - ami nem baj, de a teknosmentés nem váltható buszjegyre. Ami itt egy éjszakai szállás ára, az ott fedezi az egész napi költségeket. Ebbe remélhetoleg minél több "activity" belefér, mint hegymászás, bicajozás, canyoning, hajótúrák.
Tapasztalatból tudjuk, hogy a legnagyobb korlátok nem a külvilágban, hanem az ember fejében vannak. Ezen már túlléptünk, amikor 5 hónapja fejenként 300 euróval és családi utánpótlás opciókkal nekivágtunk. Most viszont HIVATALOS SZPONZOROKAT KERESÜNK! A támogatás bármilyen formában jól jön, cserébe a fotókat, cikkeket tudjuk felajánlani. Néhány cégnek már küldtünk levelet, és nagyon örülünk, ha további kontaktokat kapunk!

Sponsors wanted
We have just 6 weeks left and then we will go to Latin America. So we are into planning and working, but only the volunteer jobs are open to strangers. Unfortunately no amount of saved turtles gives us a bus ticket. The price of one night here covers a full day there. Hopefully, including heaps of activities such as hiking, biking, canyoning and boat trips. We know by experience that the biggest barriers are not in the world but in our minds. We stepped over this when we arrived to Sydney with less than $400 each. It is a miracle that we are still travelling and now we are looking for official sponsors. We offer our photos and articles for any kind of support from outdoor equipment to money. We have sent a few letters to companies, don't hesitate to tell us some more contact data ...

1 Comments:

  • At 17:16, Anonymous Névtelen said…

    Hahó! Pontosan miben tudok segíteni? És mi az, ami miatt Dél Amerikában csak önkéntes munkát tudtok vállalni? Csak kíváncsi vagyok, mert nem tudom... :-)

     

Megjegyzés küldése

<< Home