Menjünk le délre!

vagy északra? nu, utazunk az tuti :-) Ez egy utinaplo a deli felteken valo csavargasrol es van egy kulon fotogaleriank: http://www.flickr.com/photos/7773759@N02/

vasárnap, február 11

Viszlát és kösz...

Láttunk delfineket! Egyszercsak ott ugráltak a hajók utáni hullámokon. Mondjuk a jó helyre 3 órát sétáltunk Pictonból, de megérte. Láttuk a dombot, ahonnan múlt héten néztünk le a Marlborough Sounds-ra. Most is szép volt, és lehetetlen a teljes látványt fotókockákon visszaadni. A séta elott összefutottunk Józsiékkal, épp csak annyi idot tudtunk beszélgetni, amíg vártak a buszra. Hoztak dohányt és odaadtuk az egyik másolatot az eddigi fényképeinkrol (mindent köszi!). A másikat Rafi viszi Brüsszelbe. A harmadik nálunk, a géprol meg letöröltük oket, hogy legyen helye az újabbaknak.

So long and thanks for the flips
We have seen wild dolphins as they were playing on the waves behind the ships. The right point is Snout Head, 3 hours walk from Picton. The Marlborough sounds was spectacular from the Queen Charlotte viewpoint, it is simply impossible to put the view on the photos. By the way, it is time to send home a copy of our pics, one copy goes to Hungary, another to Belgium (thanks Rafi) and we bring one with us for another few tens of thousands of kz.

5 Comments:

Megjegyzés küldése

<< Home