Menjünk le délre!

vagy északra? nu, utazunk az tuti :-) Ez egy utinaplo a deli felteken valo csavargasrol es van egy kulon fotogaleriank: http://www.flickr.com/photos/7773759@N02/

vasárnap, február 18

Idokeret

Lehet, hogy a hét mágikus szám, de ha már csak hat marad belole, akkor az események erosen felgyorsulnak. Mi az, amit még nem láttunk - sok, és mi az, ami belefér ebbe a hat hétbe, ami még hátravan - kevés. Foleg, hogy még három hetet kell dolgoznunk. A maradék idore tolem szokatlan ötlettel álltam elo - kell egy részletes terv :P Dolgozunk rajta.
Tegnap atjottunk a nyugati partra, Motueka citybe, Nelson környékére. Kezdodik az almaszezon, amibol én is szeretném kivenni a részem. Illetve szeretné a fene, de jól fog jönni. Petra közben besegít a hostel (talán az eddigi legjobb hely - igazi szanatórium) tulajdonosainak, cserébe kaptunk egy külön szobát, ingyen. Ráadásul közel vagyunk az Abel Tasman nemzeti parkhoz, ami az egyik legnépszerubb hely a környéken. A tórának van gyalogos, kajakos és vegyes változata. Meg tegnap csaptunk is egy par oras setat.

Timeframe
Six weeks, this is whats left. At this point things starts to go pretty fast.
What we have to see - heaps, what can fit in this six weeks - not much. Specially cos we have to work 3 more weeks. So, for the rest i got an unusual idea - we need an exact plan.
Yesterday we moved to the west coast, to city of Motueka, close to Nelson. We could catch up with team Minnesota and had a half day walk in the Abel Tasman National Park. It was so nice, we should go back for a walk or kayaking or a combination of this two.

1 Comments:

  • At 17:31, Blogger petracsek said…

    a kepeket a netcafebol nem tudjuk feltolteni, de majd csak megoldjuk, turelem ;)

     

Megjegyzés küldése

<< Home