Menjünk le délre!

vagy északra? nu, utazunk az tuti :-) Ez egy utinaplo a deli felteken valo csavargasrol es van egy kulon fotogaleriank: http://www.flickr.com/photos/7773759@N02/

szombat, november 11

Vegre hetvege!

Van am szolgaltatas teruleten pozitiv elmeny is, bar asszem erre is ervenyes az, hogy csak itt tortenhet meg veled. A "70 dolcsiert megnezzuk, hogy mennyiert javitjuk meg a fenykepezot" cimu Sony opusz tegnapelotti fejezetebol lett egy: "nem az van rairva a garancialevelre ami kell, de kek a szine es az jo". Adtak egy uj gepet :) Igy lesz a leesesbol rendeltetesszeru hasznalat. Az meg mar kulon erdekesseg, hogy 2szer 10 perc alatt kicserelnek egy Szingapurban vasarolt gepet, fura garanciapairral, es mindezt egy kulfoldinek.
Ennek oromere ittunk is egy sort Shelivel, es meglatogattuk azt parkot North Sydneyben, ahol megismerkedtunk anno.
Aztan este irany a Home. 23 es fel. Ennyi dollarbol buliztunk harman, pedig csak a belepo volt fejenkent 25.
Its friday man, Digweed in town... igy indult a beszelgetesunk mult heten Bobbyval, aki az alattunk levo kavezoban dolgozik + a Sublime promotere, es mar rajta is voltunk az eheti vendeglistan. Igaz csak mi ketten. Mivel a mi nevunket megtalaltak, Marcsit is siman beengedtek, mert epp nem talaltak a nevet, de tuti rajta van :) Lent zuzas az ekikatonaknak, kozepen break es live act, fent pedig a helyi specialitas - funky house, no meg az elmaradhatatlan Kate Monroe. Jo hely, szep kilatassal az obolre, de egy dunai hajos buli, Palotai apuval azert siman veri :)
Az alvas minuszt tengerparti chillezessel hevertuk ki, 30 faktoros vedelem mellett, aztan megneztuk a multkor felbehagyott szoborkiallitast.
sok kep vegyesen