Menjünk le délre!

vagy északra? nu, utazunk az tuti :-) Ez egy utinaplo a deli felteken valo csavargasrol es van egy kulon fotogaleriank: http://www.flickr.com/photos/7773759@N02/

hétfő, október 23

Szabadnap

ManlyVegre szabadnapot kaptunk, es nem kellett orara kelni. Viszont a belso idoerzek jol mukodik, igy 6-kor keltunk, csak Erichnek sikerult visszaludni 2 orara... A reggeli eso altalaban jo hir, mert azt jelenti, hogy keves kocsit kell mosni, ma viszont elszomorodtam, hogy tengerpart helyett muzeumba "kell" menni. Vegul hideg, de napos ido kerekedett, es Marcsival a kormanyzoi haz meglatogatasa utan komppal elmentunk Manlybe. Ahogy a komp kifordul a kikotobol elhalad az Opera elott, latszanak a felhokarcolok es a Harbour Bridge, ez nagyon szep latvany.
Manly igazabol egy felsziget, hosszu homokos stranddal, menedzsment foiskolaval es a vegeben egy nemzeti parkkal. A strandon csak a labunkat dugtuk be a hideg vizbe, aztan elsetaltunk a suli kertjeben levo borkostolora. Kimelegedve es jokedvuen elkalandoztunk a nemzeti parkban, talaltunk egy kicsi homokos tengerpartot, pingvineket viszont nem lattunk, pedig elvileg vannak.