Menjünk le délre!

vagy északra? nu, utazunk az tuti :-) Ez egy utinaplo a deli felteken valo csavargasrol es van egy kulon fotogaleriank: http://www.flickr.com/photos/7773759@N02/

hétfő, január 1

C2C

Skytower 20072007 itt 12 oraval elobb jott meg, mint otthon. Az utcan jo nagy tomeg varta a tuzijatekot, amit a Skytower tetejerol lottek. Nem volt hosszu, sem parades.
Ma a tengerparttol tengerpartig tarto varosi setara vallalkozunk. Megmasztunk ket vulkant, es a 40 millio birkabol talalkoztunk nehannyal. Az utikonyv elfelejtett figyelmeztetni, hogy annyira kertvarosokon keresztul megy az ut, hogy sehol egy bolt. Voltak kemeny pillanatok, mielott megtalaltuk volna a Burger Kinget. Az ut (16 km) vegere jol elfaradtunk, es a tenger az apaly miatt nem volt szep, egyaltalan. Aztan masfel perc alatt lestoppoltunk egy kocsit, ami visszahozott a belvarosba :)

3 Comments:

  • At 05:43, Anonymous Névtelen said…

    Bp-en az időjárás meg most nem tette lehetővé, hogy szilveszterkor a kilencedikről élvezhessem a tüzijátékokat. Konkrétan sajnos egyet sem láttam, akkora volt a köd. :-(

     
  • At 06:11, Blogger petracsek said…

    majd augusztusban megnezhetjuk egyutt :)

     
  • At 17:44, Anonymous Névtelen said…

    a türbénél, a rózsák fázsájának sírjától kb 20 méterre, annyi rakétát lőtt egy fickó, hogy elsején délután hagyta abba :)

    Ja és a kedvenc hírem: egy fickó megsérült, mert a szájában robbant fel egy petárda !!??

    Matyi

     

Megjegyzés küldése

<< Home