Menjünk le délre!

vagy északra? nu, utazunk az tuti :-) Ez egy utinaplo a deli felteken valo csavargasrol es van egy kulon fotogaleriank: http://www.flickr.com/photos/7773759@N02/

hétfő, december 25

egy csiz a csupasz kortefan

karacsonyi desszertKaracsony elso napjan visszarepultunk Melbournebe. A repteren mar vart rank Clare es a baratja, Brendan. Clare 10 eve jart a sulinkba, azota nem sokat hallottam rola. Kiderult, hogy mi vagyunk az elso latogatok Magyarorszagrol, es egybol belecsoppentunk a csaladi unneplesbe. Amikor mindenki megerkezett mar, akkor az egyik lany mondta, hogy iden o lesz Santa, es elkezdte a karacsonyfa alol kiosztani az ajandekokat. Mivel nagy a csalad (3 gyerek, baratnok, ferjek, stb.), ezert az ajandekozas ugy megy mint regen a suliban. Mindenkinek a nevet bedobjak egy kalapba, es mindenki csak egy ajandekot vesz, $50 (kb 8000 Ft) ertekben. Igy izgi volt, hogy vajon kitol jon az ajandek es senki sem verte magat orult koltekezesbe. Tok jo megoldas, szerintem.
Viszont a kajan-pian nem volt sporolas... eddig azt hittem, hogy mi sokat eszunk karacsonykor. Itt volt vagy 5 eloetel, 2 foetel es 10 fele desszert. Az ebed 8 oran at tartott, nagyobb szunetekkel, volt, aki aludni is elment kozben :)