Menjünk le délre!

vagy északra? nu, utazunk az tuti :-) Ez egy utinaplo a deli felteken valo csavargasrol es van egy kulon fotogaleriank: http://www.flickr.com/photos/7773759@N02/

péntek, december 1

Animal spotting

Es akkor most mindenki kapcsoljon az animal planetre.
Az utobbi ket nap igazi elmenyeirol nem tudunk kepeket mutatni - be kell ernetek a szobeli beszamoloval.
Tegnapelott este kimentunk a Turtle bay nevu obolhoz. Az angol nyelvet ismerve, nem kell nagy logikai ugrast keresni a nev mogott. Szimplan azert hivjak igy, mert ott teknosok vannak. Persze fene sem gondolta, hogy ennyi, es ekkorak. Minden este kiusznak a parti fakhoz kajalni, mi meg tavcsovel figyeltuk ahogy hol itt, hol ott bukkanak fel egy rovid levegovetelre. Aztan mar tavcso sem kellett, mert egyikuk a sziklas part kozeleben talalt maganak harapnivalot, vagy csak a mi pizzankat leste.
Tegnap meg pecazasra adtuk a fejunket egy kozeli obolben. Eletemben eloszor uszoztam garnelarakkal. Az eredmeny a szokasos, nem fogtunk semmit. Talan majd ma. Viszont amint besotetedett, a kivilagitot stegrol lenezve mit latunk? Hat Duna Tv liveban. Pontosabban annal kemenyebb. Mindenfele kis es nagy halak, elsiklo bebicapa, lebego barmi, es vegul ket raja kortanca fel es ala. Utobbi egyebirant hihetetlen. Lattunk mar ilyeneket a Sydney aquariumban, de konyorgom, ez csak egy szimpla steg a parton. Azt meg, hogy a raja ugyanugy rabol, mint egy csuka, sose gondoltam volna.
Van itt azert nehany kep.