Menjünk le délre!

vagy északra? nu, utazunk az tuti :-) Ez egy utinaplo a deli felteken valo csavargasrol es van egy kulon fotogaleriank: http://www.flickr.com/photos/7773759@N02/

csütörtök, szeptember 28

Guinness

OK! A kérdés az, hogy mi az, amire az ember nem számít, amikor (úgy általában, vagy) Szingapúrba utazik? Hát arra semmiképpen, hogy pont ez lesz az a hely ahol megtanul mondjuk Guinness-t csapolni, és még ingyen kajat is kap hozzá. Megtanultam! :) sőt mi több, még papírom is van róla - hehe. A hely ahova Michael hívott el minket az itteni Guinness hadjárat egyik sarokköve + most először mutatták be (legalábbis az ázsiai piacon) azt a szerkezetet, ami által a sörnek "head"-je, vagyis a megszokott habja lesz - persze ettől még a csapolt a tuti. Nyomtunk még egy kis sült osztrigát, csilis húsgombócot + nekem jutott még néhány fasírtszerü cucc, ami "kipotyogott" Petra szendvicséből :)
A történethez még hozzátartozik az is, hogy kipróbáltam már néhány itteni sört, és arról is hallottam, hogy vannak borkóstólók - de ki hallott már csapoló mesterről? Mert ez az este erről szólt, hogy itt volt az a faszi, aki legnagyobb Guinness csapolómester? Ez az ő FOGLALKOZÁSA. Na, ő tanított :)
Ez a Guinness história egészen mulatságossá tette az esténket, így szinte már meg sem lepődtünk azon, hogy két órával később "boldog szülinapot" éneklünk, egy L.A.-ben élő, általunk sohasem látott magyar emberkének. Mindezt egy Sebastian nevű honkongi srác telefonján egy szingapúri bárban. Funny, in it?